Het programma-overzicht van Contur® keukens

Onze vakhandelaars hebben het programma-overzicht van de Contur®-keukencollectie klaarliggen, waarin informatie te vinden is over alle mogelijkheden bij de creatieve vormgeving van keukens. Hier vindt men alles – van matvernis tot satijn.

Adviesverlening

Onze keuken-vakconsulenten staan ter beschikking, zij zijn gespecialiseerd in de professionele planning van de uit- gebreide Contur®-keukencollectie. Zij vervullen heel graag uw individuele keukenwensen.
Het keukenadvies omvat:

  • Bespreking en analyse van jouw wensen en keukenideeën
  • Overlopen van de bouwomstandigheden en aftoetsen van de juiste afmetingen, zelfs bij u ter plaatse
  • Afstemmen van je persoonlijke stijl in combinatie met front-, kleur en materiaalvoorstellen
  • Bepalen van de gewenste accessoires en verdere functionele toebehoren
  • De ontwikkeling van een 3D-voorstel volgens de binnenhuisarchitectuur en haar bijhorige criteria
  • Het opstellen van een concrete offerte

Levering en montage

De Contur® leverprijs houdt het volgende in: wij dragen er zorg voor dat de hoogwaardige Contur®-keuken veilig bij u thuis aankomt. Daarom hechten wij er veel belang aan een zorgvuldige en vakkundige levering door opgeleid personeel. En dat stipt op de afgesproken leverdatum. Ervaren en geschoold montagepersoneel garandeert de vakkundige montage van de nieuwe keuken en geeft u waardevolle tips voor de bediening en het onderhoud. We nemen alle verpakkingen terug mee en voeren het ecologisch af.

Contur® vijfjarengarantie

De claim: „Pure klasse“ staaft Contur® met de kwaliteits- en duurzaamheidsverklaring van de Contur®-vijfjarengarantie in het „Garantiecertificaat“ conform de Contur® garantievoorwaarden. En opdat langdurig genoegen met betrekking tot de keuken gegarandeerd zou zijn, geeft daarenboven ook de „kwaliteitspas“ een extra veilig gevoel.

Keukencatalogus

De nieuwe catalogus is er! Blader alvast snel een keertje online. Naar de catalogus

Contur-Spot

Onze TV-spot al gezien? Naar de TV-spot

Contur-Dealers

Contur keukens vindt u bij deze dealers.

Dealers